Det siger kunderne

Skælmske Charlotte i storskrud var en overraskelse til min 60-års-fest. Humør og kultur, roser og Liva Weel – Charlotte og PH og skæg og ballade overvandt os alle. Solskin og sang i Danmark, når det er bedst. Gæsterne husker kun Charlotte, og jeg fik et kys på kinden!
Poul Engberg Pedersen
Charlotte kom og gjorde en grå mandag særdeles farverig. Med sit nærvær, humor, engagement og musikalske talent sang og fortalte hun med så stor begejstring, at både hjertemuskler og lattermuskler kom på overarbejde. Hun var kæk og fræk og gik liiiige til grænsen, men aldrig over den. Skøn dag – ikke mindst for de mandlige deltagere. Vi vil glæde os til, at vi igen får besøg af Charlotte!
Jeanette Christiansen, Husum Vænge seniorboliger
Farverigt, fantastisk, fornøjeligt og morsomt show krydret med de gamle kendte viser fra Bakkens Hvile. Flotte kostumer og spændende fortællinger satte ekstra krydderi på et helt igennem gennemført show, vi sent glemmer. 6 stjerner ud af 6!
Anni Færch, Foreningen Højring, Hjørring
Aldrig har jeg grinet så meget. Min fest-makeup blev totalt spoleret.
Kirsten efter Texacos julefrokost
Vi var både over og under bæltestedet på en så sober måde, at de, der ville forarges, ikke havde noget at have det i – og vi, der tænkte anderledes, morede os, så tårerne trillede.
Bjørn Smith
Det er ikke ilde,
skal der være gilde,
man hyrer Charlotte, for hun har humør,
og det er kutyme
i festligt kostume
hun gør sin entre som den bedste charmør,
og med viser og vitser man får sin bekomst,
mangen tilhører får måske også en blomst,
så på fødselsdagen
på plænen i Skagen
Charlotte på fineste vis er aktør
(Melodi: Den er fin med kompasset)
Elmer Sølvkjær, Skagen
Hele plejehjemmet får et løft, hver gang I har været her.
Forstander på et plejehjem i Vanløse
Elsebeth og Charlotte har charme og et smittende humør, og straks de træder ind i festsalen, overgiver publikum sig. Alle bliver gladere og begynder straks at synge, tralle, nynne og vugge med på de velkendte viser. Når vi skal feste her i huset, kan vi slet ikke undvære syngepigerne Elsebeth og Charlotte, for så er vi sikre på, at festen bliver vellykket.
Søvangsgården
I er lidt for frække for min smag. Hvornår kommer I igen?
Anonym

Er det snart jeres tur til en festlig aften i selskab med Com2sing? Download min arrangements-brochure ved at klikke på den.