Er det snart jeres tur til en festlig aften i selskab med Com2sing? Download min arrangements-brochure ved at klikke på den.

Flotte shows og fantastiske fortællinger


Efter 2 år i Bakkens Hvile og efterfølgende 20 år som den ene halvdel af syngepigeduoen 'Den lille forskel' kan jeg levere lige præcis det show, der passer til din fest eller dit arrangement.

Er du ude efter en intim og hjertevarm oplevelse, eller vil du have fuld skrue på fest og farver? Begge dele – og alt det midt imellem – er muligt med Com2sing. Jeg har optrådt til firmafester og fødselsdage, på polterabender og plejehjem, i en skurvogn, på en rigmandsyacht og sågar i en kornsilo. Ingen anledning er for lille og intet arrangement for stort til at få besøg af en ægte syngepige – eller måske hele to!

Mine tre hovedydelser er syngepigeshows, syngepigefortællinger med indlagte sange og optrædener med syngepigeduoen 'Den lille forskel', og du kan læse om alle tre dele her på siden. Men tøv ikke med at kontakte mig, så vi kan skræddersy et show eller en forestilling til dit behov.

Ring på 21 63 68 38, så tager vi en uforpligtende snak.