Den lille forskel (gør den store forskel)

– når du vil have dobbelt op på fjer, former og fornøjelser
 
Skal der skrues helt op for stemningen til festen, jubilæet eller julefrokosten, 
er det syngepigeduoen 'Den lille forskel', I skal have fat på. Det musikalske makkerpar udgøres af lange Charlotte Emmery og lille Elsebeth Iver, som har sunget sammen og været nære veninder i 20 år.
 
Charlotte byder på scenens længste ben og replikker så rappe, at det undertiden kommer bag på både publikum og Elsebeth. Hun er blandt andet kendt for sin fortolkning af den fra Bakkens Hvile kendte vise 'Marinus', som Charlottes egen morfar har skrevet teksten til. 
 
Elsebeth supplerer med sin smukke stemme og sin varme, charmerende udstråling – og ikke mindst med sin forrygende udgave af Bodil Steens gamle vise 'Vardes vilde liv', som henrykker ethvert publikum. 
 
Til sammen udgør pigerne et sublimt makkerpar, som efterlader ethvert selskab i opløftet sindstilstand.
 
Et show med 'Den lille forskel' vil typisk vare 45 minutter og bestå af kendte bakkesange, syng-med-potpourrier, ballader og smukke viser, der giver mulighed for både at synge med, gynge med og fælde en lille tåre (af grin).
 
Men som med Com2sings øvrige shows og foredrag kan vi sagtens skræddersy vores optræden til lige netop dit arrangement. Bare ring på 21 63 68 38 og lad os hjælpe med at give dig og dine gæster en uforglemmelig fest!